avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Alexa1989
                      Utilizator

Alexa1989
                      Utilizator                    

carabela_anca	                   

Am urmatoarea situatie: vand o piesa la care acord garantie. Dupa un timp clientul vine si mi-o lasa in custodie pana la rezolvarea garantiei.Eu incarc aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    carabela_anca	                   

Am urmatoarea situatie: vand o piesa la care acord garantie. Dupa un timp clientul vine si mi-o lasa in custodie pana la rezolvarea garantiei.Eu incarc aceasta ... (vezi toată discuția)

alinutza32	                   

Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum fac inregistrarile contabile la o firma care comercializeaza stampile, tinand cont ca: se achizitioneaza aparatul ... (vezi toată discuția)
	                    alinutza32	                   

Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum fac inregistrarile contabile la o firma care comercializeaza stampile, tinand cont ca: se achizitioneaza aparatul ... (vezi toată discuția)

ioana.diana.cristea	                   

buna ziua,
imi puteti spune va rog monografia in cazul urmator: un magazin alimentar, decat sa aiba perisabilitati, prefera sa dea discount la produse, pe ... (vezi toată discuția)
	                    ioana.diana.cristea	                   

buna ziua,
imi puteti spune va rog monografia in cazul urmator: un magazin alimentar, decat sa aiba perisabilitati, prefera sa dea discount la produse, pe ... (vezi toată discuția)