avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am 61 de ani și am bpoc, asm bronsic, probleme cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am 61 de ani și am bpoc, asm bronsic, probleme cu ...

Bună ziua, am 61 de ani și am bpoc, asm bronsic, probleme cu inima de 17 ani. Doresc sa știu dacă ma pot pensiona pe caz de boală. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:59, 16 Februarie 2023
Buna ziua!
Numai o comisie de expertiza medicala va poate spune daca aveti dreptul la pensie de boala sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să primesc un răspuns în următoarea problemă: ... dana_poso dana_poso Bună ziua, doresc să primesc un răspuns în următoarea problemă: Soțul meu in vârstă de 56 de ani,este bolnav de trei ani,de HTAgrd 3,risc ... (vezi toată discuția)
Cum o pot pensiona pe mama? Vârlan Alexandra Vârlan Alexandra Buna ziua! Mama mea are 47 de ani si a fost operata de cancer de col in Italia. S a intors in tara definitiv. Acum ceva vreme a facut diabet si a devenit ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mirka mirka Buna ziua mama mea este operata de inima si a fost pensionata pe caz de boala de gradul 2 acum in afara problemelor de inima mai are si diabet si face ... (vezi toată discuția)