Din pacate nu ati avut/consultat un avocat in momentul cel mai important, respectiv la momentul consultarii actelor, redactarii contractului si inainte de a da banutii...mai mult, nu ati facut diligentele necesare sa vedeti cui ii dati banutii...din experienta mea au ajuns asa zis dezvoltatori tot felul de persoane care nu au nici un fel de pregatire tehnica (ex. fosti cofetari, vulcanizatori, bisnitari, etc), ba chiar fosti puscariasi.....candva o sa vina si pe la noi un cutremur de genul celui din Turcia, nu stiu cate din constructiile noi o sa ramana in picioare, mai ales cele unde au primari si functionari corupti...din păcate legile din Romania incurajeaza astfel de tepe si cel mai sigur ar fi fost sa faceți verificarile de rigoare inainte de a fa banii (ex. daca ati fi știut ca are un astfel de comportament, de a nu avea nimic pe numele lui, ati mai fi dat bani?!).
Acum este cam tarziu si va trebui chiar sa luati in calcul sa incercati cu alt avocat mai priceput care sa nu se mai lase induplecat de un procuroras ce lucreaza la dosare cate 5 ani pentru a da NUP, ca la 50 ani sa iasa la pensie, cu ditamai pensia speciala.... ii doare la bascheți...pana cand o sa explodeze mamaliga ca in 89...
Bernadettvarga a scris:
Bineinteles tot parcursul am avut si inca avem avocat ceea ce mi sa spus dupa ce am primit hotararea ca sunt putine sanse sa rezolvam ceva atacand decizia procuroarei si mia mai spus ca am putea sa mergem pe civil dar sunt alte costuri din nou si tot nu am rezolva nimic.
Banii oricum noi nu mai recuperam de la individ pentru ca nu are niciun bun pe numele lui....