avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In data de 10/07/2022 mi-a fost suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In data de 10/07/2022 mi-a fost suspendat permisul ...

Buna ziua!

In data de 10/07/2022 mi-a fost suspendat permisul în Drobeta Turnu Severin pe motiv de viteză (permis emis de către altă țară, Italia), am făcut contestație, am depus-o la judecătoria din Craiova și am primit inapoi permisul. Astăzi am avut prima infățișare și au decis trimiterea dosarului către judecătoria din Drobeta Turnu Severin pentru a fi gestionat acolo.
Intrebarea este: Dacă se decide suspendarea dreptului de conducere, se mai poate depunde cerere facută la notar pentru primirea permisului pentru a ieși din Romania cu el si fara drept de conducere pe teritoriul Romaniei. Multumesc

Alte discuții în legătură

Despre hotãrârea definitivã ºi irevocabilã a unui proces cu miliþia rutierã eugen68octavian eugen68octavian Stimate doamne şi domni cunoscători în amănunt a legii. După lupte seculare care au durat doi ani de zile am câştigat un proces cu miliţia rutieră a ... (vezi toată discuția)
Dovada este valabila inca? JorjMilan JorjMilan Buna, in data de 17/07/2021 dupa un accident rutier cu victime vatamate, din culpa, mi s-a suspendat permisul timp de 90 de zile. Natural, mi s-a dat o dovada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua acum o saptamana mi-a fost suspendat permisul italian ... cristinacorcoz3@gmail.com cristinacorcoz3@gmail.com Buna ziua acum o saptamana mi-a fost suspendat permisul italian pt 90 de zile pt depasirea limitei de viteza, am recuperat permisul de la directia rutiera si ... (vezi toată discuția)