avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Aş dori să mă interesez de modalitatea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Aş dori să mă interesez de modalitatea plății ...

Bună ziua! Aş dori să mă interesez de modalitatea plății cheltuielilor judiciare avansate de stat.Mi s-a comunicat hotărârea penală pe 07.02.2023.Eu în 10.02.2023 am primit comunicarea.Am avut 10 zile la dispoziţie.Însă nu am bani să plătesc toată suma.Este posobil să plătesc în două tranşe? Mulţumesc pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

In cat timp ajunge dosarul de la parchet la politia rutiera adrian321 adrian321 Buna ziua, Am avut un dosar la parchet, acesta s-a inchis, am platit amenda, iar acum ar trebui sa ajunga iar la politia rutiera pentru a se lua decizia in ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecatoresti getaz getaz a avut un proces dosar penal pe rol la prima infatisare persoana vatamata si.a retras plangerea,a venit hotararea iar chelt.de judecata sa le plateasca partea ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta-anulare permis si termen redobandire lucyemy91 lucyemy91 buna ziua in primul rand mi s-a luat permisul pentru alcool si dupa o lunga perioada mi s-a dat sentinta definitiva insa nu prea stiu ce inseamna am inteles ... (vezi toată discuția)