avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intentionez sa ma casatoresc cu femeie Filipine si sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intentionez sa ma casatoresc cu femeie Filipine si sa vina în ...

Intentionez sa ma casatoresc cu femeie Filipine si sa vina în Romania da r ea nu ste divorțata acolo.Cum se poate roceda va rog?
Cel mai recent răspuns: c123456 , utilizator 20:53, 20 Februarie 2023
Trebuie sa divorteze inainte sa se poata recasatori cu dvs.
In prezent, legile din Filipine nu permit divortul sotilor crestini/catolici. Exista posibilitatea anularii casatoriei.... iti trebuie avocat acolo, este un proces complicat si de durata..
Va multumesc.Deci în Filipine nu poți divorța.
Nu poti divorta in Filipine.

Divortul se poate obtine daca actioneaza intr-o instanta din alta tara (rezident in acea tara)... dar tot nu-i garantat ca va fi recunoscut in vederea anularii casatoriei in Filipine.

Adulterul si concubinajul, dovedit, la plangere, se pedepseste cu inchisoare...
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
c123456, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 50 de ani BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua unchiul meu doreste sa divorteze de prima sotie,si sa se casatoreasca cu femeia cu ,care traieste in concubinaj de 50 de ani,si cu care are 5 ... (vezi toată discuția)
Divort intre un cetatean roman si un cetatean egiptean anda2012 anda2012 buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie;sunt casatorita cu un cetatean egiptean, casatoria fiind efectuata in R.A.Egipt. In caz de divort, va fi ... (vezi toată discuția)
Casatorie incheiata in strainatate- trebuie declarat in romania ? Tomorrow Tomorrow Buna ziua, M-am casatorit in strainatate acum cativa ani. Dupa cateva luni, sotul m-a parasit pt altcineva, motiv pentru care nu m-am mai obosit sa declar ... (vezi toată discuția)