avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ce se fac cu raportările ? Faptul că un primar nu ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ce se fac cu raportările ? Faptul că un primar nu duce la îndeplinire ...

Ce se fac cu raportările ?
Faptul că un primar nu duce la îndeplinire hotărârile consiliului local de mai multe ori, sau duce parțial la îndeplinire hotărârile consiliului local, angajează funcționar public pe funcție de contractual, angajează avocat fara aprobarea consiliului local credeți că poate constitui un abuz în serviciu?
Va pot da date concrete dacă doriți?

Alte discuții în legătură

Vechimea in studiile absolvite alinaeliza alinaeliza va rog mult de tot sa ma ajutati cu in raspuns in temeiul legii. consilierul personal al primarului poate asimila vechime in administratie publica? dar daca ... (vezi toată discuția)
Contestarea dispozitiei primarului visinoiu75 visinoiu75 Am lucrat ca functionar public intr-o primarie pe urbanism si investitii, iar dupa alegeri am devenit viceprimar. Pe langa atributiile delegate de primar si pe ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)