avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In perioada 1978-1989 am lucrat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In perioada 1978-1989 am lucrat la Intreprinderea ...

Buna ziua,
In perioada 1978-1989 am lucrat la Intreprinderea Poligrafica ",,Informatia,,
din str. Brezoianu . ma puteti ajuta cu sediu arhivei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 22 Februarie 2023
Contactați ziarul Libertatea care este succesoarea acelui cotidian.
M-am informat. Acest ziar este exclusiv pentru publicitate. Nu are legatura cu I.P..Informatia.

Cornel Vasile a scris:

Contactați ziarul Libertatea care este succesoarea acelui cotidian.
"Informatia"
Atunci intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Conditii grele de munca? va rog sa ma ajutati cu un raspuns.am lucrat la siderma sa bucuresti ... Gaby47 Gaby47 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am lucrat la Siderma SA Bucuresti ca primitor distribuitor la depozitul de produse finite , aceasta fiind o fabrica din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ma puteti ajuta cu relatii despre arhiva ijpips constanta? ... Vasile Reliu Vasile Reliu Buna ziua , ma puteti ajuta cu relatii despre arhiva IJPIPS CONSTANTA? Am lucrat la aceasta intreprindere între anii 1982 -1989 , dupa care s-a transformat ... (vezi toată discuția)