elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

elga50, moderator
 elga50, moderator 	
			 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Andreea1816	                   

Buna, am ceva probleme cu vecinii de bloc, stau cu un etaj mai sus decât mine, problema sta in felul următor,la noi in bloc programul de liniște este de la ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea1816	                   

Buna, am ceva probleme cu vecinii de bloc, stau cu un etaj mai sus decât mine, problema sta in felul următor,la noi in bloc programul de liniște este de la ... (vezi toată discuția)

on64	                   

Buna ziua.
Am o problema cu un vecin de bloc care asculta muzica, aceasta auzindu-se si la mine in camera, nu foarte tare, insa pe mine ma deranjeaza.
Nu ... (vezi toată discuția)
	                    on64	                   

Buna ziua.
Am o problema cu un vecin de bloc care asculta muzica, aceasta auzindu-se si la mine in camera, nu foarte tare, insa pe mine ma deranjeaza.
Nu ... (vezi toată discuția)

Victor irinel	                   

Buna ziua..am o intrebare..ce trebuie sa fac in cazul in care un vecin de bloc vine cu ton ridicat la sotia mea si zice sa fac ceva cu copilu ca il deranjeaza ... (vezi toată discuția)
	                    Victor irinel	                   

Buna ziua..am o intrebare..ce trebuie sa fac in cazul in care un vecin de bloc vine cu ton ridicat la sotia mea si zice sa fac ceva cu copilu ca il deranjeaza ... (vezi toată discuția)