avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut, am următoarea speța In Iulie 2021, o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut, am următoarea speța In Iulie 2021, o cunostinta a încheiat ...

Salut, am următoarea speța
In Iulie 2021, o cunostinta a încheiat o promisiune de vanzare cu un dezvoltator, urmând ca acest dezvoltator in Noiembrie 2021 sa predea un apartament
Prețul a fost achitat integral in Iulie 2021
Însă din Noiembrie 2021 dezvoltatorul a tot amânat Recepția pe motiv ca nu e gata intabularea, nu s au încheiat acte adiționale la promisiune
La OCPI este doar clădirea intabulată, nefiind niciun apartament individualizat
De asemenea in promisiune apare următoarea sintagma “ ambele părți declaram ca solicitam sa nu se noteze in cartea funciară prezenta promisiune de vanzare-cumparare”( ceea ce mi se pare ciudat )
In final, ce ar trebui sa facă in continuare aceasta cunostinta? Bănuiesc ca primul lucru ar fi cel de a încheia un act adițional cu dezvoltatorul la notar?

Alte discuții în legătură

Salut, am următoarea problema juridică cu dezvoltatorul unui ... stadi stadi Salut, am următoarea problema juridică cu dezvoltatorul unui imobil. Astfel, am achiziționat un imobil, apartament, in August 2021, prin promisiune de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În urma cu un an soțul meu a aplicat pentru proiectul ... Ana mariahr Ana mariahr Bună ziua! În urma cu un an soțul meu a aplicat pentru proiectul Prima Casa, achiziționând un apartament. În acel moment blocul era în construcții, ... (vezi toată discuția)
Promisiune vanzare cumparare imobil Optical99 Optical99 [b]Promisiune vanzare cumparare imobil[/b] In noiembrie 2020 am incheiat in calitate de cumparator o promisiune de vanzare cumparare a unui imobil cu termen ... (vezi toată discuția)