avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, am o nelamurire. Se da un act cadastral in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, am o nelamurire. Se da un act cadastral in baza caruia ...

Buna ziua, am o nelamurire.
Se da un act cadastral in baza caruia s-a efectuat o autorizatie de constructie. In cadastru terenul total fiind de 1600mp din care, 400mp curti constructii restul 1200 arabil.
Cei de la taxe si impozite spun ca in baza autorizatiei de constructie conform legii 50 art. 23 tot terenul devine curti constructie chiar daca am cadastru si acolo este impartit separat, arabil si curti constructii. Astfel va trebui sa platesc pe toata durata constructiei 1600mp curti constructii.
Puteti sa-mi spuneti cine are dreptate? Mentionez inca o data ca autorizatia a fost emisa in baza unui act cadastral in care terenul era impartit.

Alte discuții în legătură

Categorii de teren inscrise in documentele de cadastru consilier123 consilier123 In urma unei greseli sau a unei atitudini superficiale,persoana autorizata care a intocmit documentele de cadastru a modificat categoria de teren trecind o ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte lauryss lauryss daca Xsi Ysunt titulari de rol ai unui teren,asta inseamna ca ei pot fi si proprietari ai aceluiasi teren? (vezi toată discuția)
Impozit pe teren/casa 2016 ContSters389532 ContSters389532 Buna ziua, Detin un teren de 1000mp in Bragadiru pe care am construit o casa/locuinta(100mp amprenta, nu am garaj, magazie etc) careia tocmai i-am facut ... (vezi toată discuția)