avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ma pun sa plătesc din urma diferențe de impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ma pun sa plătesc din urma diferențe de impozit

Bună ziua. În data de 11.01.2023 am primit sentința definitiva intr-un proces de uzucapiune al unui imobil (teren și construcții) folosit de familia mea de mult timp. Dintr-un motiv necunoscut mie, imobilul nu era trecut în Cartea Funciară, iar la Impozite este trecut pe bunica mea doar casa, iar terenul și anexa gospodăresca nu. Cei de la Impozite mă pun să plătesc din urmă, ceea ce nu mi se pare corect. Vă rog să îmi spuneți care e legea care mă obligă la asta .
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În data de 11.01.2023 am primit sentința definitiva ... CristiMihut CristiMihut Bună ziua. În data de 11.01.2023 am primit sentința definitiva intr-un proces de uzucapiune al unui imobil (teren și construcții) folosit de familia mea ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune stef11111 stef11111 Buna ziua ! In anul 2006 am mostenit de la bunica mea o casa si teren curte.Bunica mostenise la randul sau aceasta proprietate de la o sora. In timpul vietii, ... (vezi toată discuția)
Eliberare act proprietate dupa testament. alin76 alin76 Strabunica a dat testatment bunicii mele care la randul ei a dat testament mamei mele pe un teren aflat langa curtea casei . Testamentul strabunicii este ... (vezi toată discuția)