avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajat care depune nenumarate plangeri chiar si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajat care depune nenumarate plangeri chiar si penale dar care ...

Angajat care depune nenumarate plangeri chiar si penale dar care se demonstreaza ca nu sunt reale.Care este calea pentru a ataca angajatul chiar si in instanta?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:48, 4 Martie 2023
Inducerea in eroare a organelor de urmarire penala constituie infractiune. Bine, atunci va trebui demonstrat ca angajatul mintea cu nerusinare in plangerile sale penale, simplul fapt ca a avut in mod intemeiat motive de banuiala il scuteste de raspunderea penala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Martie 2023
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce infractiune se pot incadra afirmatiile mincinoase dintr-o actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. Daca plangerea sau denuntul care descriu fapte nereale sunt clar reglementate penal prin infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, actiunea de ... (vezi toată discuția)
Mi s-a făcut plângere pentru o faptă pe care nu am comis-o. mai există denunțul calomnios? ContSters452117 ContSters452117 buna seara. o persoana mi-a facut o plangere la politie pentru o fapta pe care nu am comis-o. Este cunoscuta politiei , avand in trecut probleme cu legea. Ii ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - declaratii false Martonze Martonze Bună ziua, În ultimul proces avut, reclamantul a făcut plângere penală împotriva mea, (după demararea procesului), pentru a constitui probe. După 2 ... (vezi toată discuția)