avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Clauza de Forta majora in contracte
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Clauza de Forta majora in contracte

Buna ziua!

La ce se refera clauza de Forta majora din contractele de prestari servicii? Ce fel de evenimente intra in aceasta categorie? Ex: spitalizarea este un eveniment din aceasta categorie?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Decesul rudei de gradul i poate fi incadrat la "forta majora"? herdelea herdelea Buna ziua, As dori sa stiu daca decesul unei rude de gradul I poate fi invocat drept \"forta majora\". Mai exact, am incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Plata onorarii in caz de forta majora creis creis Am incheiat un contract de prestari servicii, care stipula ca eu sa particip la un eveniment in data de X, impreuna cu participarea mea si la necesarele ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare forta majora coronavirus sorinion61 sorinion61 Buna ziua, Acum 2-3 saptamani, 1 luna am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentu o casa si am dat avans 10% din pretul imobiliului. Cand am ... (vezi toată discuția)