avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Venituri neimpozabile_Raportare D112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Venituri neimpozabile_Raportare D112

1. In cadrul entitatii TP, cu cod CAEN 4110, se desfasoara si activitate de HoReCa (cod CAEN 5520), respectiv Hotel @ Bucuresti. Pentru activitatea de la acest punct de lucru sunt angajati perosane din Asia, carora , conf. legislatiei, li se asigura si cazare in cadrul Hotelului. Raportam in D112 ? cum determinam aceste venituri neimpozabile pentru angajat ? Dar pentru cetatenii romani carora li se deconteaza abonament de trasport lunar pentru deplasare la / de la loc de munca?
2. In cadul entitatii TP, pe cod CAEN 4110 sunt angajati carora li se deconteza lunar transport / chelt cu combustibil, in baza Contract de comodat folosinta autoturism propriu. Raportam in D112? Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decontare bon benzina la asociatie de proprietari inat inat Pentru plata utilitatilor administratorul asociatiei de proprietari a folosit autoturismul propriu iar la sfarsitul lunii a prezentat spre decontare un bon de ... (vezi toată discuția)
Bani de naveta vlademi vlademi buna ziua,am o nemlamurire.in 2008 m-am transferat de la Bacau la Botosani la cerere unde in cele din urma am fost repartizat la 36km de Botosani unde fac ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata pt salariatii societatii loredana.bugu2 loredana.bugu2 Buna ziua, Societatea a incheiat o polita de asigurare reprezentand asigurare de viata pentru salariati. Cheltuiala este deductibila pentru societate? ... (vezi toată discuția)