mimi321@yahoo.com 
	    	Utilizator

mimi321@yahoo.com 
	    	Utilizator	    

ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

mimi321@yahoo.com 
	    	Utilizator

mimi321@yahoo.com 
	    	Utilizator	    

ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

danikka	                   

Buna ziua,
Parintii mei in urma cu 2 ani ne-au donat cate un apartament mie si fratelui meu.
Fratele meu s-a suparat ca lui nu i-a facut vanzare-cumparare, ... (vezi toată discuția)
	                    danikka	                   

Buna ziua,
Parintii mei in urma cu 2 ani ne-au donat cate un apartament mie si fratelui meu.
Fratele meu s-a suparat ca lui nu i-a facut vanzare-cumparare, ... (vezi toată discuția)

tini1982	                   

Buna ziua, tatal meu a decedat iar mama vitrega traieste. Eu am fost dat in grija mamei mele de mic, ei divortand. Tatal meu impreuna cu mama vitrega sau ... (vezi toată discuția)
	                    tini1982	                   

Buna ziua, tatal meu a decedat iar mama vitrega traieste. Eu am fost dat in grija mamei mele de mic, ei divortand. Tatal meu impreuna cu mama vitrega sau ... (vezi toată discuția)

miky76	                   

Contractul de vanzare cumparare cu uzufruct viager facut unui nepot de frate se poate considera donatie avand in vedere  ca am un copil infiat  cu efecte ... (vezi toată discuția)
	                    miky76	                   

Contractul de vanzare cumparare cu uzufruct viager facut unui nepot de frate se poate considera donatie avand in vedere  ca am un copil infiat  cu efecte ... (vezi toată discuția)