avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,eu sunt cetatean strain si sotia mea e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,eu sunt cetatean strain si sotia mea e romanca.vreau ...

Buna ziua ,eu sunt cetatean strain si sotia mea e romanca.vreau sa fac dovada de spatiu de locuiet pentru permis de sedere.am inteles ca poate sa dea declaratia notariala de luare in spatiu.va intreb daca exista durata pentru aceasta declaratia si ea are casa prin donatia cu intertinere viagera a parintii daca trebuie si acordul lor sau fiind sunt sotul adica ginerele lor nu e necesar .multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:04, 27 Februarie 2023
E necesar acordul socrilor dvs, pentru ca deocamdata, sotia dvs nu este proprietar deplin. Va fi abia dupa decesul lor.
Socrii trebuie sa dea o declaratie ca va iau in spatiu.
Declaratia in sine nu are termen de valabilitate, dar va fi oprita in original, cand veti merge sa obtineti permisul de sedere.
La expirarea permisului si reinnoirea acestuia, va trebui din nou declaratia proprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea unei carti de identitate expirate - acord proprietar ... chris1badea chris1badea Eliberarea unei carti de identitate expirate - acord proprietar drept de abitatie viagera. Buna ziua! In curand (pe 18), imi va expira cartea de ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate + permis de sedere + cetatenie copil gabrielaonescu gabrielaonescu Buna seara, Va scriu in legatura cu schimabarea unei carti de identitate. Sunt cetatean roman, casatorit cu cetatean sarb (am certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager ContSters61759 ContSters61759 Buna! Ieri am fost sa depunem o cerere de eliberare a cardului de identitate pentru un membru al familiei care are domiciliul in alt oras, si ii expira CI.Cum ... (vezi toată discuția)