avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura fiscala cu termen general de prescriptie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura fiscala cu termen general de prescriptie

Buna ziua,

Avand o factura fiscala cu termen general de prescriptie (3 ani) in aprilie 2021, se aplica art 41 din Decretul 195/2020 , in sensul ca se prelungeste posibilitatea de a inainta actiune in instanta cu cele 60 de zile aferente starii de urgenta? Concret, daca prescriptia se implinea la 01.04.2021, aceasta se prelungeste pana la 01.06.2021, data fiind suspendarea pentru perioada de 60 de zile?
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amanare cssm? Akhenaton81 Akhenaton81 Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare.Avand in vedere situatia actuala, nu am mai reusit sa intrunesc CSSM -ul aferent luna martie. Ce ma sfatuiti sa fac in ... (vezi toată discuția)
Termen atacare sanctiune disciplinara simovi27 simovi27 Buna ziua, Am fost sanctionat disciplinar si doresc sa contest respectiva sanctiune in instanta. Se lucreaza in aceasta perioada in domeniu ? Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
decontare concedii medicale cristina.spanache cristina.spanache Buna ziua, In data de 15.05.2020 am depus la CASMB o cerere de decontare a unui concediu medical din decembrie 2019. Am primit in 22.02.2021 raspuns ca cererea ... (vezi toată discuția)