avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Un produs cu pret redus cumparat di magazin se poate ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Un produs cu pret redus cumparat di magazin se poate returna? ...

Un produs cu pret redus cumparat di magazin se poate returna?
Cel mai recent răspuns: ioana.vezeanu , utilizator 16:41, 28 Februarie 2023
nu. si la fel era si daca nu era la pret redus.
Tine doar de politica magazinului daca va primeste retur sau nu, nefiind cumparat on line.
strict legal: se poate returna doar daca e defect si beneficiaza de garantie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ala nu mai e retur, intra in service si daca nu se poate repara sau e orea costisitor, produsul se inlocuieste sau se returneaza banii.
Despre ce produs este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea produsului in 24h cristiangheorghe cristiangheorghe Am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc textul de elge in care se specifica ca un client poate returna un produs achizitionat in termen de 24 de ore de la ... (vezi toată discuția)
In ce conditi nu se poate returna un produs nou myagh86 myagh86 Buna seara. Doresc sa cumpar o piesa noua pentru masina, am fost la mai multe magazine de piese auto, vanzatori de acolo au spus ca piesa de care am eu nevoie ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea produsului trimis in garantie nmq nmq Am achizitionat o tableta de la un magazin x. Am primit acest produs nefunctional (dead on arrival). Greseala mea este ca am trimis acest produs in service si ... (vezi toată discuția)