Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ioana.vezeanu 
	    	Utilizator

ioana.vezeanu 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 mb_mihaela	                   

Buna seara
am citit art. 130 codul muncii si nu reglementeaza minimum de pauza masa la un program de 8 ore , intrebarea este are angajatorul vreo obligatie ... (vezi toată discuția)
	                    mb_mihaela	                   

Buna seara
am citit art. 130 codul muncii si nu reglementeaza minimum de pauza masa la un program de 8 ore , intrebarea este are angajatorul vreo obligatie ... (vezi toată discuția)

carmenliv	                   

pauza de masa este inclusa in programul de lucru de 8 ore/zi , unde este prevazuta (lege, cim, roi, contract colectiv)... (vezi toată discuția)
	                    carmenliv	                   

pauza de masa este inclusa in programul de lucru de 8 ore/zi , unde este prevazuta (lege, cim, roi, contract colectiv)... (vezi toată discuția)

zinca	                   

Buna ziua! Am o mare rugaminte la dumneavoastra si sper sa ma ajutati.
lucrez intr-un Car si postul meu este de casier incasator deci toata ziua mea de lucru ... (vezi toată discuția)
	                    zinca	                   

Buna ziua! Am o mare rugaminte la dumneavoastra si sper sa ma ajutati.
lucrez intr-un Car si postul meu este de casier incasator deci toata ziua mea de lucru ... (vezi toată discuția)