avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Este vorba de un contract de vânzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Este vorba de un contract de vânzare cumpărare cu ...

Bună ziua
Este vorba de un contract de vânzare cumpărare cu sumă de bani plătită iar cât trăiește bătrâna să stea în apartament și să i asigur menaj și întreținere doar că pe bătrână a luato o nepoata la ea și i a făcut mutație și buletin la adresa nepoatei și nu mai locuiește în apartament din contract
Acum întreb dacă acea renta viagera s a anulat și pot să locuiesc în apartament?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:26, 28 Februarie 2023
Nu s-a anulat.
Dar, e renta viageră sau uzufruct viager?
Ca sunt lucruri diferite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager sau contract de intretinere mihaela ramona mihaela ramona Buna ziua, Doresc sa iau in intretinere doi batrani, sot si sotie, contra apartament si as vrea sa-mi spuneti ce fel de contract este mai bun pentru ambele ... (vezi toată discuția)
Atacare/anulare contract vânzare-cumpărare cu clauză de uzufruct viager georgefm georgefm Bună ziua, O bătrână de 79 ani, prietenă cu soția mea, își dorește ca ea și sora ei să fie întreținute de către noi/familia noastră până la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! as vrea sa ma ajutati cu o varianta privind urmatoarea ... RaulBudica19 RaulBudica19 Buna ziua ! As vrea sa ma ajutati cu o varianta privind urmatoarea situatie: - bunicii mei care sunt despartiti, nu divortati, detin un apartament pe care vor ... (vezi toată discuția)