avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal ...

Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal 264/1 ali.1 cu aplicarea art 67. si orele de munca au fost executate,cind mise sterge cazieru juritic??

Alte discuții în legătură

Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal ... AmeliaVitalina AmeliaVitalina Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal 246, si orele de munca au fost executate,cind mise sterge cazieru juritic?? (vezi toată discuția)
Redobandire permis tirsu tirsu am fost condamnat 5 luni cu suspendare ptr conducerea autovehicolului sub influenta bauturilor alcoolice, prin hotararea definitiva si irevocabila din data de ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii vasiledela4 vasiledela4 ce inseamna munca in folosul comunitatii? cum se pesteaza ? cit timp ? daca am si un loc de munca cum pot munca in folosul comunitatii? (vezi toată discuția)