avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal ...

Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal 246, si orele de munca au fost executate,cind mise sterge cazieru juritic??
Cel mai recent răspuns: AmeliaVitalina , utilizator 09:53, 1 Martie 2023

AmeliaVitalina a scris:

Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal 264/1 ali.1 cu aplicarea art 67. si orele de munca au fost executate,cind mise sterge cazieru juritic??

Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
AmeliaVitalina, utilizator

AmeliaVitalina a scris:

Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal 264/1 si orele de munca au fost executate,cind mise sterge cazieru juritic??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal ... AmeliaVitalina AmeliaVitalina Daca am avut 135 ore de munca in folosul comunitatii, cod penal 264/1 ali.1 cu aplicarea art 67. si orele de munca au fost executate,cind mise sterge cazieru ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii vasiledela4 vasiledela4 ce inseamna munca in folosul comunitatii? cum se pesteaza ? cit timp ? daca am si un loc de munca cum pot munca in folosul comunitatii? (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa apelez pentru a fi angajat cu cazieru patat munteanu razvan munteanu razvan in 2010 am primit 1 an cu suspendare si 3 ani incercare care sunt trecute in cazier,acuma am primit un post de munca unde am semnat un contract de munca si ... (vezi toată discuția)