avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Minorii platesc taxe pentru venituri obținute on-line?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Minorii platesc taxe pentru venituri obținute on-line?

Bună ziua,
Fiul meu de 13 ani a reușit sa facă ceva banuti folosind platformele on-line și acum ar dori sa ii scoată pentru as cumpara diverse lucruri pentru el.
El deține un card de credit atașat contului bancar al tatălui care i-a fost necesar pentru virarea bursei de merit la scoala.
Întrebarea mea este dacă fiul meu va scoate banii cu ajutorul acelui card de credit va trebui sa achite impozit/ CAS/ pensii?
Sau trebuie sa facem un PFA pe numele unei persoane adulte?
Vrem sa vedem dacă merita sa continuie activitățile lui on-line sau dacă mai bine se lasă păgubaș.
Multumim anticipat!
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
bozzont, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire pe bursă socială Alexandra Rebeca Alexandra Rebeca Bună ziua vreau și eu să știu dacă se poate pune poprire pe bursă socială? Menționez că bursa nu este a mea este a copilului. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma esa75 esa75 Vreau sa infiintez o firma pentru un magazin on-line, care la randul lui isi va desfasura activitatea si intr-un marketplace on-line. Voi vinde diverse ... (vezi toată discuția)