avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Salut am vândut o mașină fără să fac act c-v și ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Salut am vândut o mașină fără să fac act c-v și respectivul ...

Salut am vindut o mașină fără să fac act c-v și respectivul domn nu îmi mai rasp la tele problema este că eu plătesc impozitul cum as putea sa fac sa o șterg de pe mine sau sa o radiez de la primărie mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:49, 3 Martie 2023
Este interesul cumparatorului sa utilizeze vehicolul cu datele dv de identiifcare
Pentru a putea radia auto din evidenta fiscala este necesar sa prezentati document justificativ,de vanzare,donatie,
predare la unitate specializata,dezmembrat,depozitat in spatiu proprietate privata
Notificati oficial cumparatorul cu obligatia parcurgetii procedurii legale de tranzactionare drept de proprietate bun mobil-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut ... denisacami denisacami Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut o unui vecin fara a face un contract de vânzare cu el înțelegandu- mă cu acesta că eu ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism din circulatie! Victor26 Victor26 Doresc sa radiez din circulatie un autoturism. Sunt o persoana cu handicap grav si as evita deplasarile pe la diverse birouri. Cum ar trebui sa procedez si ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)