avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In 2017 dupa efectuarea cadastrului am descoperit o ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In 2017 dupa efectuarea cadastrului am descoperit o diferenta de suprafețe.

In 2017 dupa efectuarea cadastrului am descoperit o diferenta de suprafete, am declarat suprafetele si am cerut sa mi se recalculeze impozitul conform noilor parametri dar cei de la primarie mi-au trimis abia in decembrie 2022 decizie de impunere pentru suprafetele declarate de mine in 2017 dar cu penalizari si majorari in valoare de 750 de lei. Daca functionarii au omis si n-au luat in considerare declaratia mea de ce trebuie sa platesc eu acum majorari atata timp cat eu am platit impozitul la timp in fiecare an dupa cum a fost calculat si stabilit in decizie? Presupun ca ei au intarziat cu aceste calcule special ca sa-mi puna aceste penalitati. Legea le permite sa faca asta sau este un abuz?
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: floridor , utilizator 17:14, 3 Martie 2023
n-au luat in considerare declaratia mea

Ati depus la autoritatea fiscala documente justiifcative pentru suprafata reala?
Da, în 2017 după efectuarea cadastrului!

ynocentta a scris:

n-au luat in considerare declaratia mea

Ati depus la autoritatea fiscala documente justiifcative pentru suprafata reala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare penalitati. floridor floridor In 2017 dupa efectuarea cadastrului am constata ca exista o diferenta de suprafata care nu era inclusa la caculul valorii impozabile. Am anuntat primaria si ... (vezi toată discuția)
Recalculare impozit cladire ContSters257326 ContSters257326 buna ziua, Am o intrebare legata de recalcularea impozitului pe cladiri/teren. in 2011 am cerut un certificat fiscal de la DGITL, fiindu-mi necesar pentru ... (vezi toată discuția)
Plata penalizari la recalcul impozit pe cladire? gmarba gmarba Serviciul Taxe si impozite al primariei mi-a comunicat faptul ca s-a recalculat impozitul pe cladirea unde locuiesc si incepand din acest an trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)