avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Lucrez in cadrul unei firme care se ocupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Lucrez in cadrul unei firme care se ocupa de mentenanța celor de la Transelectrica ...

Bună ziua. Lucrez in cadrul unei firme care se ocupa de mentenanța celor de la transelectrica in departamentul de PRAM. Avem și departament de linii, cei care se ocupa de verificarea liniilor de înaltă tesiune. Și eu sunt mereu "forțat" să zic așa, sa merg cu ei pentru că nu sunt oamenii. Ce as vrea eu sa știu dacă este legal și dacă pot refuză să mă mai duc cu ei. Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
Lightcr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lightcr , utilizator 18:55, 6 Martie 2023
Cum sunteti fortat?

In fisa de post aveti astfel de atributii?
Cornel Vasile a scris:

Cum sunteti fortat?

In fisa de post aveti astfel de atributii?


Amenințări că se ia măsuri împotriva mea și că nu o să îmi de-a la salariu cand se fac măriri. In fisa postului este un alineat in care spune așa.

Activitati suplimentare ale ocupantului postului fata de obiectul de activitate principal al compartimentului: Ocupantul postului va îndeplini și alte atribuții stabilite prin documente interne/email/ dispoziții verbale al conducătorului ierarhic superior.

Mereu mi se zice că este dispoziție verbală de la conducătorul ierarhic superior. Dar în acel alineat scrie că în cadrul principal al compartimentului. Eu sunt trimis cu alt compartiment.


Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
Lightcr, utilizator
Eu v-as intreba cu ce va deranjeaza aceste delegari - implica ele alte tipuri de activitati decat ar trebui sa faceti in cadrul PRAM, sau e doar o chestiune de orgoliu?
Sunt activități diferite, mai mult fizice. Nu e vorba de munca in sine și nici de orgoliu pentru că se întâmplă de aproape 9 ani treabă asta și anul asta mi-a sărit țandără sa zic așa pentru că nu văd nici o schimbare. Să muncesc în două compartimente pe minimul pe economie nu mi se pare corect.
pop_m a scris:

Eu v-as intreba cu ce va deranjeaza aceste delegari - implica ele alte tipuri de activitati decat ar trebui sa faceti in cadrul PRAM, sau e doar o chestiune de orgoliu?

Atata timp cat nu vi se depaseste norma de munca de 8 ore/zi, as zice ca e o tematica de orgoliu.
Altfel, daca (dau un exemplu, ca ziceati de munca fizica) ca sap santuri sau intind cabluri 8 ore / zi, ce conteaza pentru ce departament o fac?
Bineinteles, daca sunteti nemultumit, aveti la dispozitie demisia - la ce criza de forta de munca e pe piata aici, nu cred ca veti avea dificultati in a va gasi alt loc de munca - poate chiar mai bun, mai bine platit, etc, decat aici

Va tin pumnii si va urez succes!

Alte discuții în legătură

Ce atributii pot fi incluse in fisa postului unui asistent manager? Monica D Monica D Angajatorul poate include orice atributie considera necesar intr-o fisa a postului? Lucrez pe o astfel de pozitie intr-o firma de paza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Fisa postului - modificata si semnata sub presiune. Gorun32 Gorun32 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Am functia de director, ocupata prin concurs, intr-o institutie de stat. Presedintele care coordoneaza ... (vezi toată discuția)
Fisa postului-secretara v.anca v.anca Buna ziua, As avea nevoie de fisa postului pentru secretara,ma poate ajuta cineva? Va multumesc!O zi frumoasa! (vezi toată discuția)