avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2017 fiind casatoriti am cumparat impreuna cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2017 fiind casatoriti am cumparat impreuna cu fostul ...

In anul 2017 fiind casatoriti am cumparat impreuna cu fostul sot un teren+casa veche.Am cumparat cu un act de mana vanzare cumparare.Terenul+casa veche a apartinut unor batrini care nu au avut copii..Sunt fecedati.Am facut vanzare cumparare cu una dintre mostenitoare..In act apare doar numele sotului.In anul 2019 ám construit o casa noua langa cea veche fara nici un act.In decembrie 2022 ám divortat.As dori sa fac partaj.Am incercat sa intabulez terenul dar doamna nu are titlu.In cartea funciara apare doar numele defunctului decedat de multi ani.Cum as putea intra in legalitate,fostul sot vrea sa ma evacueze din casa spunand ca nu mai ám nici un drept...

Alte discuții în legătură

Buna seara.. casa veche+teren cumparat cu vanzare cumparare, ... Kiki Krisztian Kiki Krisztian Buna seara.. Casa veche+teren cumparat cu vanzare cumparare, sunt trei mostenitori, 2plecati din tara. Casa+terenul a fost cumparat de la 1mostenitor..Doresc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in timpul casatoriei am cumparat impreuna cu fostul ... Kiki Krisztian Kiki Krisztian Buna ziua.In timpul casaroriei am cumparat impreuna cu fostul sot un teren pe care se afla o casa veche,am cumparato cu un act de mana vanzare cumparare de la ... (vezi toată discuția)
Intabulare cu suprapunere de suprafata. buna ziua. am cumparat ... elena cailean elena cailean Intabulare cu suprapunere de suprafata. Buna ziua. Am cumparat un teren cu o casuta veche, la tara, intravilan, intre doua gospodarii. terenul cu aceasta ... (vezi toată discuția)