avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj in italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj in italia

Salutare! Sunt muncitor in Italia, am lucrat într o firma 1 an jumătate, de circa 6 luni având contract indeterminat, acum m am licențiat, si o sa merg in alta parte pe un contract de o luna de proba, in caz in care nu mi se va prelungi contractul de munca la noua firma, as putea beneficia de șomaj? menționez că sunt rezident in Italia

Alte discuții în legătură

Somaj claux claux lucrez in italia cu contract de munca de 1 an, din 3 in 3 luni si din morive de crisa firma se reprofleaza as dori sa stiu dak beneficiez de somaj , am mai ... (vezi toată discuția)
Angajat cu contract in italia - beneficiez de ajutor social acolo sau trebuie sa platesc contributiile in tara? diodora63 diodora63 Lucrez în Italia,sânt rezidentă si am un contract de munca pe perioadă nedeterminată de 25 de ore pe săptamână.Prima întrebare: după 7 luni de lucru ... (vezi toată discuția)
Pentru somaj, am nevoie de adeverinta de la fostul loc de munca? marysa marysa Buna ziua, Am fost angajata in septembrie anul trecut la o firma, timp de o luna de zile am fost cu norma intreaga, iar incepand din octombrie, \"am fost pusi ... (vezi toată discuția)