lucrez in italia cu contract de munca de 1 an, din 3 in 3 luni si din morive de crisa firma se reprofleaza as dori sa stiu dak beneficiez de somaj , am mai lucrat un an tot cu contract de munca dar indeterminat in 2007- 2008si nu am beneficiat de somaj voi putea beneficia acum dak din ianuarie voi fi fara servici va multumesc
DE CAND LUCREZ IN ITALIA IN REGULA LEAM PLATIT AICI ., AM LUCRAT 1 AN CU ACTE 2007 FEBRUARIE DECEMBRIE APOI AM LUCRAT LA NEGRU, IAR DIN 2009 LUCREZ IN REGULA DAR CU CONTRACT DIN 3 IN 3 LUNI FARA NICI O ZI INTRERUPERE SI PLATESC CONTRIBUTE VA MULTUMESC
da cred ca asa e dn ianuarie la fecare 3 luni imi da o foaie prin care ma anunta ca contractul va fi prelungit inca pe3 luni dar fara intrerupere nici o zi va multumesc sper ca ati inteles ce am vrut sa spun
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Șomaj in italia
marius1011
Salutare! Sunt muncitor in Italia, am lucrat într o firma 1 an jumătate, de circa 6 luni având contract indeterminat, acum m am licențiat, si o sa merg in ... (vezi toată discuția)
Calcul somaj
maria_80
Buna ziua. Am lucrat la mai multe firme timp de 4 ani fara intrerupere. De la 1 oct 2008 nu mai lucrez , dar intre timp am terminat si facultatea . Am luat ... (vezi toată discuția)