avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intr-un proces civil de recuperare imprumut de bani ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intr-un proces civil de recuperare imprumut de bani trebuie obligatoriu ...

Intr-un proces civil de recuperare imprumut de bani trebuie obligatoriu sa angajez un avocat? Doar procuratura si instanta nu ma pot ajuta?
Interesanta întrebarea...Procuratura nu va ajuta pentru ca nu este vorba despre o fapta penala iar nstanta trebuie sa fie independenta si impartiala și sa pronunțe o hotărâre în funcție de argumentele/probele administrate de parti ,rolul ei nu este de a va ,,ajuta" pe dvs și de a va da consiltanta juridica
Singurul în măsura sa apere interesele clienților în fata instantei ca urmare a platii unui onorariu si a incheierii unui contract este avocatul,acesta fiind rolul lui conform legii.Nu va obliga nimeni sa va angajați av dar o faceti pe riscul dvs.,mai ales ca din întrebare rezulta ca nu prea aveți noțiuni generale ,de baza privind rolul și funcționarea unor instituții,Succes..Întrebarea dvs este în genul ,,ma doare un dinte cariat cine ma ajuta ortopedul sau neurologul.".
Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire - imposibilitate contactare moștenitori marysimo marysimo Bună, Bunicul meu, decedat în 1995, a lăsat moștenire un teren de 2,5 ha. Problema este că nici părinții și nici rudele nu au deschis procesul de ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare User13 User13 Buna ziua ! Zilele trecute am primit o comunicare in care mi se solicita un raspuns la intampinare. Comunicarea vine cu o nota - Cu un exemplar intampinare ... (vezi toată discuția)
Revocare mandat avocat cristiana11 cristiana11 speta este urmatoarea in vederea introducerii unei actiuni in instanta reclamantul a angajat un avocat - contract pt prima instanta , apel recurs- onorariu ... (vezi toată discuția)