avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vodafone nu-și respectă contractele și fură de la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vodafone nu-și respectă contractele și fură de la abonați !

Am două abonamente Vodafone pentru mine și soție. Le plătesc pe o singură factură. Pe unul din numere mi s-a schimbat abonamentul din Red 10 în Red 15 fără acordul meu și fără a fi măcar notificat ! Pe celălalt număr am fost taxat suplimentar pentru un apel național unde cf. contract am minute nelimitate, motivându-mi-se că apelul a fost pe nr. scurt, 1234.....În contract nu se specifică decât nr. național nelimitat, fără nici o mențiune, scurt, lung ori mijlociu iar 1234 este nr. național către operatorul TV satelit Orange, fost Telekom ! Pentru primul nr. e clar, mă voi porta ! În cazul al doilea, pe acest nr. am achiziționat în noiembrie 2022 un telefon cu plata în 24 de rate. Întrebarea este următoarea: pot rezilia contractul unilateral și pentru al doilea nr. pe care am achiziționat telefon pe motivul nerespectării de către Vodafone a contractului fără a mai plăti restul de rate pentru terminal ? Pentru cei care mi-ar putea răspunde că nu pot am o întrebare suplimentară: va trebui să suport orice încălcare de contract din partea Vodafone până în noiembrie 2024 când achit integral telefonul ? Sunt nevoit să mă las furat fiind legat
de faptul că orice intervenție legală poate dura și ani până la soluționare ? Chestia e că m-am săturat șă analizez cu boldu facturile acestor găinari.......Spun așa ceva pt. că exact aceleași "evenimente" s-au întâmplat și la factura lunii noiembrie 2022.......Atunci am discutat cu ei, au înțeles că am dreptate și în factura din decembrie s-a făcut regularizarea. Acum nici nu vor să audă chiar dacă le-am spus că mă voi adresa și către Protecția Consumatorului ! Precizez că toate afirmațiile le pot proba cu documente ! Orice sugestie e binevenită.......Vă mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2023
Daddy Erik, utilizator

Alte discuții în legătură

Escrocherie mobiplus in cadrul retelei vodafone tialiit tialiit In data de 09.04.2015 am achzitionat un nou abonament Vodafone in cadrul societatii comerciale pe care o detin. O promotie noua ca sa zic asa. Aproximativ acum ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Factura abuziva telekom dupa portare la alt operator mimi_78 mimi_78 Buna ziua, Am fost client Telekom pana am primit notificarea de preluare de catre Vodafone. In noiembrie 2025 am facut cerere de portare la alt operator de ... (vezi toată discuția)