avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Se emite chitanta daca am încasat o plata prin ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Se emite chitanta daca am încasat o plata prin transfer bancar?

se emite chitanta daca am încasat o plata prin transfer bancar? am facut o factura online si acolo imi apărea sa emit chitanta dupa ce am încasat banii , si am emis si chitanta. Este vorba de un pfa
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:43, 6 Martie 2023
Nu. Emiteți doar factura. Înregistrarea venitului în registrul jurnal de încasări și plăților o faceți conform extrasului de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Chitanta emisa de pfa kriss2304 kriss2304 Buna ziua! Am o intrebare legata de emiterea chitantelor in calitate de PFA. Ca traducator autorizat si PFA, pot emite factura si chitanta daca plata este ... (vezi toată discuția)