avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot face daca angajatorul refuza sa vireze către ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot face daca angajatorul refuza sa vireze către Casa de ...

Ce pot face daca angajatorul refuza sa vireze către Casa de pensii suma reținută din salarii?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 08:00, 8 Martie 2023
Ce reprezintă acea suma?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dacă e vorba despre CAS și sunteți sigur că îl reține, dar nu-l virează, faceți reclamație la ANAF sau la ITM.

Reținerea și neplata impozitului pe venit, a contribuției la pensii și a contribuției la sănătate, de către angajatori, va fi considerată, din nou, evaziune fiscală și va putea fi pedepsită cu închisoare de la unu la cinci ani, potrivit unei ordonanțe recente. Măsura, care va viza și alte impozite, se va aplica din martie 2022.

www.avocatnet.ro/articol_600...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile salariale ovidiuandras ovidiuandras Buna! Daca imi poate spune cineva, unde ma pot interesa ptr a-mi afla istoricul ca angajat la o firma. As vrea sa aflu daca mi-au fost platite toate darile ... (vezi toată discuția)
Intrebare sofia1975 sofia1975 la firma unde lucrez plata salariului se vireaza in card bancar.INtrebarea mea este:nu e nici o prevedere legala prin care obliga angajatorul sa arate ... (vezi toată discuția)
Pensie facultativa pilonul 3 ContSters23466 ContSters23466 In luna februarie 2010 am incheiat un contract pentru pensie facultativa pilonul 3 cu [Editat-un fond de pensii privat], iar contractul l-am dus la ... (vezi toată discuția)