Sufăr de schizofrenie paranoia. Am pensie de boală gr 2.în septembrie trebuie sa vin la revizuire.ar trebui sa mă internez pentru ca îmi trebuie biletul de externare la revizuire,dar sincer nu mai vreau sa mă internez...a fost un șoc să văd cum se poarta infirmierele cu cei bolnavi.și nu as mai vrea sa mai trec prin experiența traumatica...nu as putea lua pensie de boala fără să am bilet de externare?îmi afectează cu ceva dacă nu m-aș mai interna?
Trebuie sa va internati nu sunteti obligat sa va internati undeva anume. Poate reușiti undeva mai omeneste. Daca sunteti din buc de ex, incercati la titan in spatele policlinicii.
Intrebati si la dgaspc daca e ok fara bilet de externare, desi nu cred..
Dacă nu duceți bilet de internare COMISIA de expertiză are dreptul să vă taie pensia, pentru că diagnosticul trecut în acel document medical dovedește că v-ați pierdut capacitatea de muncă.
Vă spun din experiența altora, că dacă nu vă internați, comisia de expertiză vă declară sănătos, și vă trimite la muncă.
Internați-vă dacă vreți să vi se prelungească termenul de invaliditate, cu 1 an sau cu 2 ani.
Este obligatoriu să faceți și tratament de specialitate pentru a ține boala sub control.