avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sufăr de schizofrenie paranoia. Am pensie de boală ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sufăr de schizofrenie paranoia. Am pensie de boală gr 2.în ...

Sufăr de schizofrenie paranoia. Am pensie de boală gr 2.în septembrie trebuie sa vin la revizuire.ar trebui sa mă internez pentru ca îmi trebuie biletul de externare la revizuire,dar sincer nu mai vreau sa mă internez...a fost un șoc să văd cum se poarta infirmierele cu cei bolnavi.și nu as mai vrea sa mai trec prin experiența traumatica...nu as putea lua pensie de boala fără să am bilet de externare?îmi afectează cu ceva dacă nu m-aș mai interna?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:01, 11 Martie 2023
Trebuie sa va internati nu sunteti obligat sa va internati undeva anume. Poate reușiti undeva mai omeneste. Daca sunteti din buc de ex, incercati la titan in spatele policlinicii.
Intrebati si la dgaspc daca e ok fara bilet de externare, desi nu cred..
Dacă nu duceți bilet de internare COMISIA de expertiză are dreptul să vă taie pensia, pentru că diagnosticul trecut în acel document medical dovedește că v-ați pierdut capacitatea de muncă.
Vă spun din experiența altora, că dacă nu vă internați, comisia de expertiză vă declară sănătos, și vă trimite la muncă.

Internați-vă dacă vreți să vi se prelungească termenul de invaliditate, cu 1 an sau cu 2 ani.
Este obligatoriu să faceți și tratament de specialitate pentru a ține boala sub control.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Martie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabilitate handicap ... bodisin bodisin Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost internat de mai multe ori în spitalele de ... Gabri37 Gabri37 Bună ziua, Am fost internat de mai multe ori în spitalele de psihiatrie. În urma a doua fapte penale în anul 2015, politia de pe arest ma trimis în urma ... (vezi toată discuția)
Ajutor social, pensie de invaliditate sau incadrare in grad de handicap brenda_70 brenda_70 Buna de curand am ramas fara servici, din 2006 sufar de depresie cu tendinte de schizofrenie, mai exact diagnosticul este de schizofrenie afectiva. Ma ... (vezi toată discuția)