mpascu 
	    	Utilizator

mpascu 
	    	Utilizator	    

AvramG2102 
	    	Utilizator

AvramG2102 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 CBM	                   

Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ?
Bună ziua!
Astăzi, în zi legal liberă,03 Mai, am parcat pentru fix 5 minute ( după ceas) într-o ... (vezi toată discuția)
	                    CBM	                   

Cum pot afla dacă s-a emis o amendă pentru parcare ?
Bună ziua!
Astăzi, în zi legal liberă,03 Mai, am parcat pentru fix 5 minute ( după ceas) într-o ... (vezi toată discuția)

ciama.marius	                   

In cele ce urmeaza va citez doleantele mele adrsate Primariei Cluj Npoca pe site-ul Domnule Primar.ro,ca urmare a ,,incasarii\\\' unei amenzi contraventionale ... (vezi toată discuția)
	                    ciama.marius	                   

In cele ce urmeaza va citez doleantele mele adrsate Primariei Cluj Npoca pe site-ul Domnule Primar.ro,ca urmare a ,,incasarii\\\' unei amenzi contraventionale ... (vezi toată discuția)

glt2112	                   

Stimati consultanti,
Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
	                    glt2112	                   

Stimati consultanti,
Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)