avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ma confrunt cu o situație destul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ma confrunt cu o situație destul de dificila la locul ...

Buna ziua, ma confrunt cu o situație destul de dificila la locul de munca colegele mele de la serviciu mi au discutat familia de rau, aspectul meu fizic, si tot felul de jignirii (telefonul ramas in birou pe înregistrare) am discutat cu managerul despre problemele ca sunt hartuita la propriu plus înregistrarile sa i a masuri ca nu este tocmai ok..nici macar nu a discutat cu ele . La cateva zile au aparut injuriile jignirile si amenințari ca nesimțită am fost ca am avut tupeul sa spun, situația degenerase ca mai aveau un pic sa sarea una din ele in capul meu iar am anuntat managerul si bineînțeles nicio masura...si m am invoit si am plecat acasă sa nu ne certam ca la piata... Ma simt constrânsa sa mi dau demisia pentru ca in mediul acela eu numai pot trai sunt terminata pshic, dar nu este corect fata de mine sa mi dau demisia sa raman fara loc de munca atata timp cat eu mi am facut treaba ce as putea sa fac in aceasta situație mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Mih , utilizator 18:51, 11 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Ma duc la itm si in continuare la locul de munca in acel mediu? s au aștept sa se rezolve situatia ca, daca imi dau demisia este cum ar fi acordul meu ca plec si numai are nimeni ce sa imi faca.

Marius-Gabriel Stoicea a scris:

Buna ziua!
Va puteti adresa ITM-ului, Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării si chiar instantei de judecata.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire psihologica la locul de munca. lucrez la o multinationala cmc2011 cmc2011 Desi am rezultate foarte bune la testari 85 - 90% si rezultate foarte bune pe jobul pe care mi-l desfasor, sunt constant hartuit de superiorii mei care ... (vezi toată discuția)
Concediere babygirl_dora babygirl_dora Buna ziua. Am si eu o problema la care am nevoie urgenta de un raspuns. Pe data de 14 ianuarie am fost anuntata ca de maine sa nu mai vin la servici pentru ca ... (vezi toată discuția)
In caz de demisie neacceptata stwfan.razvan stwfan.razvan In cazul in care angajatorul nu accepta demisia....ce efecte negative imi poate aduce daca nu stau in preaviz...si daca stau...perioada de lucru e jumatate de ... (vezi toată discuția)