avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... dacă am căstigat in instantă restituirea banilor ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

dacă am căstigat in instantă restituirea banilor din poprire.după ...

dacă am căstigat in instantă restituirea banilor din poprire.după ce perioadă primesc banii inapoi
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:36, 12 Martie 2023
Restituirea sumelor dispuse de instanta este conditionata de interesul debitorului
Exista posibilitatea ca sumele sa va fie restituite de buna voie sau ca dv sa demarati procedura de executare silita a debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita sulta crystyna2000 crystyna2000 caz: in urma partajului fostul sot ramane cu imobilul proprietate comuna, urmand sa imi plateasca o suma de bani. Daca refuza sa o faca, sau tergiveseaza ... (vezi toată discuția)
Executare silita asociatia de locatari. Claudiu Ghinea Claudiu Ghinea Buna ziua as dorii sa stiu si eu in ce situatie si pentru ce suma ma poate da asociatia in judecata? (vezi toată discuția)
Împrumut cu contract autentificat nerambursat. ce pot face pentru a-mi recupera banii? Voiculescu86 Voiculescu86 Buna ziua. Am imprumutat o persoana fizica cu suma de 1500 euro si nu mai primesc banii inapoi. Cand i-am acordat imprumtul am facut o hartie de imprumut la un ... (vezi toată discuția)