avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! În cazul internării voluntare a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! În cazul internării voluntare a părintelui la azi ...

Buna ziua! În cazul internării voluntare a părintelui la azi sunt obligat sa merg la notar sa semnez ca sunt de acord cu asta ? Și ce obligații implica faptul dacă voi semna.
Eu nu vreau sa merg întrucât nu mai sunt in relații bune cu parintele.
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 16:20, 16 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batrana izolata si abuzata de ingrijitor SandraM SandraM Suspectez ca o batrana este izolata si victima a unor abuzuri. Context: o prietena de familie/ ruda indepartata - prietena inca din anii 1950 cu bunicii ... (vezi toată discuția)
Internare la azil fara voia pacientului limac limac se poate duce la o azil o persoana impotriva vointei ei - mentionez ca persoana respectiva are pakinson gr 3 si dementa senila - in pricipiu este de acord sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu următoarea situatie, certificat de moștenitor ... Adelina Ruse Adelina Ruse Bună ziua! Am și eu următoarea situatie, certificat de moștenitor pe numele soției supraviețuitoare și cei doi copii, soția supraviețuitoare pana în ... (vezi toată discuția)