avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pot citi carti online pe youtube fara sa am probleme ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pot citi carti online pe youtube fara sa am probleme cu"dreptul ...

Pot citi carti online pe youtube fara sa am probleme cu"dreptul de autor"..literatura universala..
.
Cel mai recent răspuns: Flori de gheata , utilizator 15:09, 14 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu dacă pe YouTube puteți sa citiți,mai degraba puteti asculta carti audio,teatru radiofonic,viziona filme teatru tv etc.Oricum puteți sa citiți,ascultați fără probleme.L.E.Daca vreți sa citiți dvs ,aveți un canal atunci ar trebui carti vechi din domeniul.public ,pt care nu mai exista drepturi de autor..Daca căutați în englezabo sa vedeți ca multe carti audio specifica acest lucru la început..

E.

Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare film youtube mfdunhill mfdunhill buna ziua, in cadrul unui buletin de stiri de pe statie TV din Romania a fost difuzat un material video filmat de mine si postat pe canalul meu de youtube. ... (vezi toată discuția)
Problema interesanta drepturi de autor carerra carerra SITUATIA DE FAPT: Dețin un minihotel, iar la parter un restaurant. Am televizoare in fiecare camera. Ieri am primit de la asociatia titularilor de ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor asupra unui videoclip de pe youtube sandelul sandelul Am postat in urma cu o luna un videoclip pe YouTube, in care este filmat un actor foarte cunoscut de comedie din Romania, care de altfel joaca intr-un serial ... (vezi toată discuția)