avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Detin un PFA din 2022, cod caen 8299 ; arhivare ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Detin un PFA din 2022, cod caen 8299 ; arhivare documente.

Buna ziua,
Detin un PFA din 2022, cod caen 8299, venit real si as dori sa aflu daca este necesar sa pastrez dovezile tuturor cheltuielilor si daca ar trebui declarate catre ANAF (fac referire la facturi pentru achizitionarea unor bunuri/chitante).
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2023
george-neagu, moderator
Da. Documentele contabile anuale le îndosariati frumos și le postați la sediul pfa pentru prezentare în caz de control, timp de 5 ani începând cu 1 iulie anul urmator, pentru anul precedent.
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2023
george-neagu, moderator
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre pfa Ofelia72 Ofelia72 Bună dimineața. În 6 august am înființat un PFA. Am depus declarația unică, dar nu știu ce trebuie să fac în continuare în legătură cu ANAF-ul? ... (vezi toată discuția)
Mi-am facut pfa in domeniul web cam. malina111 malina111 Mi-am facut pfa in domeniul web cam , dar nu stiu ce trebuie facut mai departe ,an inteles ca trebuie sa depun o declaratie la anaf ? si trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Magazin online MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua. De aproape doi ani vand bijuterii handmade pe diferite platforme din afara. Acest hobby in momentul de fata imi permite lejer sa renunt la ... (vezi toată discuția)