Buna ziua,
Sediul social al unei PFA se stabileste obligatoriu la adresa din buletin a persoanei in cauza sau se poate stabili si la adresa firmei cu care acea PFA are contract de prestari servicii?
Eu nu am act de spatiu decat la mine acasa, dar vreau sa stabilesc sediul social acolo unde lucrez efectiv, adica la adresa firmei cu care am contract de prestari servicii. Firma are contract de inchiriere pe spatiu, deci se poate sa-mi stabilesc acolo sediul social fara probleme? Exista vre-o lege in acest sens?
In acest caz veti avea nevoie de un contract de inchiriere/de comodat cu clientul Dvs., copia de pe contractul lor de inchiriere (inregistrat la Finante) si de un extras de Carte Funciara. Daca nu este mentionat explicit in contractul lor de inchiriere, ca ar fi interzis subinchirierea, atunci puteti sa va inregistrati sediul acolo fara probleme.
Singura cerinta legala este ca sa aveti un act de spatiu (sau mai multe, in cazul amintit mai sus).
Infiintare pfa
Violeta01
Buna ziua. recent am primit o oferta de angajare pe post de vanzator/merchandiser dar conditia lor este ca in termen de 30 de zile maxim sa imi deschid un PFA. ... (vezi toată discuția)