avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum se poate afla date despre o firma veche de cca.25 ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum se poate afla date despre o firma veche de cca.25 ani?

Cum se poate afla date despre o firma veche de cca.25 ani , fără activitate,fără vreo înștiințare de la fisc pentru impozit,este posibil radiată ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:21, 17 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
onrc, anaf
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru aflare date firma contactati oficial registrul comertului
Pentru somatii fiscale este necesar sa verificati dosarul de la autoritatea fiscala teritoriala
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatii pentru plata impozite si accesorii pentru pfa radiat . dimadumitru520@gmail.com dimadumitru520@gmail.com Va salut!Am avut un pfa care s.a radiat la registrul comertului acum 2 ani .10.o8.2018.De atunci am plecat din tara pana acum cateva luni.In tot acest timp am ... (vezi toată discuția)
Intrebare ref societate inactiva agabriel31 agabriel31 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Anul trecut firma pe care am avut-o a fost declarata inactiva de fisc , dar eu primesc minim de 2 ori pe an cate o somatie de ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf Romanitei21 Romanitei21 Buna ziua, Am avut o firma intre 1998 si 2001. Aceasta firma nu a mai avut vreo activitate de vreun fel din iulie 2001. Am aflat dupa cativa ani ca acele ... (vezi toată discuția)