avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce taxe se platesc in Romania daca se castiga un ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce taxe se platesc in Romania daca se castiga un concurs în SUA?

Buna ziua!
In cazul in care o persoana castiga un concurs in SUA (pe Twitter) si primeste ca premiu 5000 de dolari, ce fel de taxe trebuie platite in Romania avand in vedere ca suma a fost impozitata in SUA (a primit formularul 1042-S)?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 21:14, 21 Martie 2023
aici plateste 10% dar daca a platit in SUA deja cel putin 10% ...aici nu mai datoreaza nimic . Depune declaratia unica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venituri sua vanzare fotografie stock scosmin scosmin Buna ziua, Poate cineva sa ma ajute si pe mine in urmatoarea problema: Am realizat venituri din vanzarea de fotografii/filme catre clienti, marea majoritate ... (vezi toată discuția)
Tva pentru un premiu din sua? froge_2003 froge_2003 Am participat la un concurs pe facebook si am castigat un premiu din SUA (carenici macar nu beneficiaza de garantie) Astazi am fost sunata de vama Otopeni ... (vezi toată discuția)
Venituri din sua - dubla impozitare - formularul 1042-s ticegag344 ticegag344 Cum evit dubla impozitare pentru venituri din SUA ca persoana fizica? ANAF accepta formularul 1042-S (formular primit de la site-ul din SUA) ca dovada ca deja ... (vezi toată discuția)