avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am intrat in posesia unei adeverinte care contine ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am intrat in posesia unei adeverinte care contine toate sporurile ...

Am intrat in posesia unei adeverinte care contine toate sporurile posibile date din anul angajarii mele 1976 si pana in 2001 ,de CO,Ture,Sarbatori ,Nopti ,Prime etc. am vreo sansa daca o depun la casa de pensii sa fie luata in consideratie la definitivarea pensiei ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:54, 22 Martie 2023
Sanse aveti numai printr-o actiune in instanta.
Puteti depune adeverinta la CJP pentru a fi avuta in vedere la recalcularea pensiei dvs. prevazuta de noua lege a pensiilor (exista un ordin MMPS nr. 487/ 31.05.2021 in acest sens, pentru acceptare adeverinte). In prezent, nu se stie insa cand se va aplica noua lege si in ce forma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, m-am pensionat in 2019, mai pot contesta in justitie ... myhai55 myhai55 Buna ziua, M-am pensionat in 2019, mai pot contesta in justitie decizia de pensionare pe motiv ca nu mi-au fost luate in calcul sporurile si sumele din acord? ... (vezi toată discuția)
Ore de noapte Gsimion Gsimion #-o Sunt pensionar.Am fost lucrat in Navigatia Fluviala ,unde aveam conditii deosebite de munca si uneori si reglementari speciale in ceia ce priveste ... (vezi toată discuția)
Pensie Daniel  Mocanu Daniel Mocanu Problema- Ce se intampla in situatia in care Casa de Pensii refuza acoradrea unor sporuri (grupa de munca/spor de noapte) pentru motivul ca adeverinta depusa ... (vezi toată discuția)