avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este legal ca un reporter sa faca si sa publice poze ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este legal ca un reporter sa faca si sa publice poze cu victime ...

Este legal ca un reporter sa faca si sa publice poze cu victime (răniți) ale unui accident auto pe numeroase rețele sociale și site-uri web fără a ascunde/blura figurile acestora?
Există vreo asociere sau necesitate de a documenta astfel de evenimente în trafic pe care organele competente (politia rutiera) aleg sa o transfere la astfel de terti, sau doar acestia din urma sunt in cautarea senzationalului in ghinionul altora?
Cel mai recent răspuns: Imperator23 , utilizator 23:51, 21 Martie 2023
Tin sa mentionez ca in aceasta situatie poza a fost facuta dintr-un spatiu public (strada) surprinzand un spatiu privat (atat masina implicata cat si soferul se aflau intr-o curte, nu pe carosabil)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident datorat neglijentei companiei de apa Bogonici Bogonici Buna ziua.M-am hotarat sa va adresez o intrebare in legatura cu un eveniment nefericit la care am fost participant. In urma cu 2 zile,cand temperaturile in ... (vezi toată discuția)
Locul i la decese, in accidente rutiere. multi autori morali, liberi !!! ContSters122901 ContSters122901 Este revoltator ca am ajuns pe primul loc la numarul de morti, anual , pe soselele noastre, pline de gropi, de soferi teribilisti si de foarte multi ... (vezi toată discuția)
Accident aierdna0410 aierdna0410 Buna ziua! Anul acesta parintii mei au fost implicati intr-un accident in urma caruia tatal meu a decedat iar mama mea a fost ranita grav! mai exact ei se ... (vezi toată discuția)