avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general e-transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

e-transport

Buna ziua!
Am cumparat salopete de la o firma din Italia si marfa a ajuns la distinatie (in Bucuresti).
Firma din Italia a platit si organizat transportul .
Eu (adica firma) nu am declarat nimic in e-transport.
Trebuia?
Se poate (e indicat) sa declar ulterior?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: puuv , utilizator 15:26, 22 Martie 2023
Nu mai declarati acum daca marfa a ajuns cu bine. Codul UIT pt e-Transport e necesar transportatorului pe durata transportului in caz de vreun control.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport international se incarca de la sibiu giorgiana.onete@boromir.ro giorgiana.onete@boromir.ro Buna ziua! Daca un transport international se incarca de la Sibiu catre Oradea cu factura externa si uit generat pe un operator de transport, iar de acolo se ... (vezi toată discuția)
Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfa la o firma din italia scorus69 scorus69 buna ziua o microaintreprindere platitoare de tva trimestrial din Romania poate sa vanda marfa din depozit unei firme din Italia,transportul marfii in ... (vezi toată discuția)