avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical sesizat Va rog mult dacă ma puteți ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical sesizat Va rog mult dacă ma puteți ajuta cu un răspuns. ...

Bună ziua.
Va rog mult dacă ma puteți ajuta cu un răspuns.
Ce se poate întâmpla dacă în calitate de medic am eliberat un concediu medical unui pacient venit la consultație, în puseu dureros , blocat fiind de spate , fara adeverinta de salariat, cu recomandarea de repaus pe o perioada de 9 zile plus tratament medicamentos la domiciliu și ulterior dacă durerea nu cedează sa revină la control pt a elibera recomandarea de efectuare investigație RMN. Pacientul după cele 9 zile de CM nu a revenit la control. Acum la 2 ani distanta am constatat ca pacientul în momentul consultație nu avea minimul acela de 6 luni de la angajare in noua lui unitate și fiind în puseu acut dureros nici nu am mai solicitat la momentul respectiv adeverinta.
Care ar fi consecințele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:01, 25 Martie 2023
Nu cred ca se poate intampla ceva ... cele 6 luni se pot cumula de la mai multi angajartori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimiterea de la medicul de familie gabrielcio gabrielcio Buna ziua, Mama mea este pensionare, si are nevoie de o artroscopie.A beneficiat in urma unei trimiteri de la medicul de familie, de un RMN gratuit.Medicul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Leea91 Leea91 Buna seara! Sambata am fost de urgenta la spital pentru o durere acuta de spate. diagnostic : \'Suspect de hernie de disc . am primit tratament si recomandare ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de servicii medicale de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat? andomar andomar Pot beneficia de servicii de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat ? Am alunecat si am o problema cu un picior entorsa sau chiar fractura iar ... (vezi toată discuția)