avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara. Viitorul meu soț este Arestat, mi s-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara. Viitorul meu soț este Arestat, mi s-a spus ca a ...

Buna seara. Viitorul meu soț este Arestat, mi s-a spus ca a făcut cerere pentru a ne putea căsători in penitenciar. Imi puteți spune va rog cam cat dureaza pana se aproba cererea?
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie civila in penitenciar cosminaa cosminaa ce acte imi sunt necesare pentru o casatorie civila in penitenciar si cam cat timp ar dura pana la rezolvarea dosarului si infaptuirea casatoriei?? (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza trimiterea unui dosar de la o instanta la alta? marystanga marystanga Buna ziua imi pute-ti va rog spune cat timp dureaza trimiterea unui dosar de la Curtea de Apel mai departe la ICCJ daca hotararea judecatoreasca a fost ... (vezi toată discuția)