ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Nu aveti ce sa faceti in acest moment,deoarece instantele judeca numai anumite cauze urgente,deoarece judecatorii se afla si ei in vacanta
 Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
 Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat 	
			 marystanga 
	    	Utilizator

marystanga 
	    	Utilizator	    

marystanga 
	    	Utilizator

marystanga 
	    	Utilizator	    

marystanga	                   

Buna seara. In anul 2008 in luna octombrie tatal a doua fetite minore in varsta de 29 de ani a fost arestat deoarece a fost prin fara carnet la volanul unei ... (vezi toată discuția)
	                    marystanga	                   

Buna seara. In anul 2008 in luna octombrie tatal a doua fetite minore in varsta de 29 de ani a fost arestat deoarece a fost prin fara carnet la volanul unei ... (vezi toată discuția)

marystanga	                   

Buna ziua as dori sa va intreb daca conform deciziei penale data de catre Curtea de Apel in care respinge apelurile declarate impotriva sentintei penale data ... (vezi toată discuția)
	                    marystanga	                   

Buna ziua as dori sa va intreb daca conform deciziei penale data de catre Curtea de Apel in care respinge apelurile declarate impotriva sentintei penale data ... (vezi toată discuția)

marystanga	                   

Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
	                    marystanga	                   

Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)